Verlichting

Uw startpagina op het internet | Verlichting | Nederland

Reclame

Drenthe

Een overzicht van bedrijven en winkels gespecialiseerd in lampen en verlichting in de provincie drenthe
 • De fluitketel verlichting - Assen Er is veel keuze in de lampenwereld. Keuzes zijn er om gemaakt te worden maar de beste keuze blijkt toch de visie van de ervaren professional te zijn. Lampen en verlichting voor de juiste uitstraling kan men zelf bepalen alleen is het maatwerk voor het optimale resultaat. De Fluitketel heeft deze kennis in huis. Maak hier vooral gebruik van.
 • Koos de ruiter lichtcentrum - winschoten Koos de Ruiter is toonaangevend leverancier van designverlichting, sfeerverlichting en projectverlichting. Ons bedrijf is sinds 1977 gevestigd in Winschoten en levert naast verlichting ook lichtadvies, lichtplannen en lichtarmaturen. Voor designverlichting en alle bijbehorende diensten in Groningen, Drenthe, of Friesland bent u bij Koos de Ruiter dus op de juiste plek!
 • Oosterom Roden - Verlichting en wonen Oosterom verlichting vindt u sinds 1 juli 2016 aan de Heerestraat 7a in Roden. Na 6 jaar gevestigd te zijn geweest aan de Kanaalstraat (bij Kooistra Keukens in het pand) zijn wij deze zomer verhuisd naar een pand meer in het centrum van Roden. In de vernieuwde winkel vindt u een uitgebreid assortiment verlichting, leuke woonaccessoires, stoer brocante en een collectie eetkamertafels en stoelen. Na enige tijd deel te hebben uitgemaakt van de franchiseketen Lampenier zijn wij sinds 2013 onder Oosterom Verlichting en Wonen bekend.
 • Wiechers wonen - Ommen Met de juiste verlichting creëert u in een handomdraai de gewenste sfeer. Speel met lichtsterkte en verschillende invalshoeken van het licht voor een speels en sfeervol effect. Wiechers Wonen biedt alles om uw woning goed te verlichten van sfeerverlichting tot werklicht. In ons ruime assortiment lampen vindt u tafellampen, hanglampen, uplighters en staande lampen van onder andere Artemide en Luceplan.
 • Barco - Online lampenwinkel - Emmen Welkom in de webwinkel van Barco Lichtotaal. In onze webshop kunt u terecht voor alles op het gebied van verlichting zoals hanglampen, wandlampen, vloerlampen, buitenlampen en tafellampen. Ons assortiment op het gebied van lampen en verlichting. U kunt in de webshop van Barco eenvoudig ons volledige verlichting assortiment bekijken. Zoekt u mooie hanglampen of wilt u wandlampen bestellen? Of wilt u door onze collectie tafellampen bladeren? Het kan allemaal in onze online lampen winkel. Als u de lamp of lampen in onze webwinkel heeft gevonden die u zocht, dan kunt u eenvoudig bestellen en gemakkelijk online betalen. Barco bezorgt uw verlichting vervolgens gratis bij u thuis.
 • Emmlight - Emmen Emmlight is van mening dat goede verlichting noodzakelijk is. Licht om iets te laten zien, licht om in te leven of licht om naar te kijken. Light is our Nature Neem voor onafhankelijk en objectief advies over de verlichting van uw bedrijf of instelling CONTACT met ons op.
 • Roodberg en dolfsam - Meppel Dankzij een geavanceerd computer-programma wordt berekend hoeveel armaturen er per ruimte nodig zijn en op welke plaats ze moeten komen. Deze berekeningen worden nauwkeurig ingetekend op de bouwtekening. Het geheel wordt gevisualiseerd via een 3 dimensionale afbeelding. Zo krijgt u een heel reeel beeld van hoe het gaat worden.
 • Ixilum - Lichttechniek - Hoogeveen In de spotlights staan we niet graag. Liever opereren wij in de coulissen van uw project. Vooral tijdens de voorbereiding, want die legt de basis voor het succes ervan op korte en lange termijn.
 • Wielsma verlichting - Leek Wielsma Verlichting” is sinds 1977 leverancier van feestverlichting, sfeerverlichting, kerstverlichting, sierverlichting en sinds 2005 van LED verlichting voor vele dorpen en steden in Nederland. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij voor iedere situatie een passende oplossing aandragen. Want feestverlichting is vaak maatwerk. Meestal maken wij onze armaturen zelf, waardoor wij bijvoorbeeld voor de Sportstad Heerenveen de overbekende Pompebled in de overspanningen uit lieten komen, en ook voorzien van LED verlichting. Ook in onder andere Groningen, Friesland, Drenthe, Gelderland, Utrecht en de Noordoostpolder hebben wij de afgelopen jaren mooie verlichtingen aangebracht.
 • kerkstra verlichting - steenwijk Steinhauer verlichting is leverancier van design lampen in de breedste zin van het woord. Van klassieke hanglampen tot moderne vloerlampen, alles is op deze online winkel te vinden. Energiezuinige LED lampen zijn ook ruim vertegenwoordigd. Hoofdgroepen: vloerlampen, wandlampen, kinderlampen, hanglampen, plafondlampen en tafellampen.
 • Lucas verlichting - Nijeveen Lucas Verlichting is in 1995 opgericht en uitgegroeid tot een professionele organisatie. We werken met een team van enthousiaste verlichtingsspecialisten, die u deskundig adviseren over zowel het totale verlichtingstraject, als over deeloplossingen en speciale vraagstukken.

Groningen

Een overzicht van bedrijven en winkels gespecialiseerd in lampen en verlichting in de provincie groningen
 • Lampenier groningen Lampenier is marktleider in Nederland op het gebied van decoratieve verlichting. De medewerkers van Lampenier zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van verlichting. Wij snappen het belang van licht in uw leven, zowel functioneel- als sfeerlicht. We hebben een uitgebreid assortiment moderne, eigentijdse, romatische en landelijke lampen in alle soorten en maten.
 • Ottevangers lichtdesign - Groningen Ottevangers Lichtdesign | Uw adres voor designverlichting - Erkend dealer topmerken | Unieke collectie | Deskundig advies Gratis verzending | Standaard 5% IDeal-korting
 • 2 be lighted lightworks - Lichtadviesbureau groningen Wij verlichten elke professionele en particuliere ruimte duurzaam Onze missie en uitdaging is onze opdrachtgever te ontzorgen door middel van een op maat gemaakt, persoonlijk en duurzaam lichtadvies, lichtontwerp, lichtconcept. Dit doen wij merk onafhankelijk met een breed assortiment aan duurzame ( led) producten maar ontwikkelen ook maatwerk oplossingen. Wij budgetteren, plannen en begeleiden deze verlichtingsprojecten van klein tot groot,(nieuwbouw en renovatie) binnen de overeengekomen parameters, budget tijd en kwaliteit.
 • The ledshop - Voor al uw ledverlichting - Groningen Licht is presentatie. En op zakelijk vlak kan dit heel belangrijk zijn. Wij verzorgen een goed advies waarop U kan vertrouwen. Bovendien kunt U veel geld besparen door over te stappen op Led-Verlichting. Producten zijn hiermee snel terugverdiend. Bij ons is het mogelijk om bezoek te krijgen van een van onze vertegenwoordigers die ter plekke advies en informatie kan geven. Bent U benieuwd wat Led-Verlichting voor U kan betekenen. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
 • Licht en designshop - Winschoten Wij zijn druk doende om de catalogus te vullen met nieuwe producten. Daarom wordt er op het moment nog maar een klein deel uit ons assortiment getoond. Bent u nieuwsgierig geworden kom dan naar onze zaak Lichtcentrum Koos de Ruiter te Winschoten.
 • Verroest - Industrial vintage design - Groningen Verroest is vanaf medio maart verhuisd naar een grotere locatie in de binnenstad van Groningen. We hebben onze intrek genomen in een monumentaal achttiende-eeuws pakhuis aan de Donkersgang, tussen de Oosterstraat en Gelkingestraat. De afgelopen weken is de voormalige opslag omgetoverd tot winkel. Het is voor het eerst sinds de bouw rond 1700 dat deze unieke locatie wordt gebruikt als winkelruimte.
 • Dekk lighting - Design Leek Of u nu op zoek bent naar design verlichting, led verlichting, TL verlichting, hanglampen, buitenverlichting, in- of opbouwspots; bij ons vindt u het allemaal. Bekijk onze spraakmakende collectie design lampen van DEKKO en Wolfram. DEKKO Lighting Nederland is de exclusieve importeur van DEKKO en Wolfram in de Benelux.
 • Double lux - Appingedam Tjark Klasens richt Scandinavia Trading op en verkoopt alumminium reflectoren voor TL armaturen vanuit zijn woning aan de Oude Schans 17 in Delfzijl. Broer Harry Klasens doet zijn intrede in het bedrijf als financieel directeur/CFO. Samen richten de broers het bedrijf Klasens Reflektoren GmbH op. Standplaats Düsseldorf. Van hieruit proberen we de Duitse markt van energiebesparende verlichting te voorzien. Ons werkgebied strekt zich uit over de hele wereld. We verkopen LED verlichting van Delfzijl tot Saudi Arabië en zelfs in Guadeloupe weten ze ons te vinden. Sinds Juni 2016 is onze nieuwe website (inmiddels al de derde) in de lucht.In oktober 2016 ontvingen we weer een FD Gazellen Award. Een award toegekend en uitgereikt door het Financieele Dagblad. Double Lux Lighting BV behoort tot de snelst groeiende Nederlandse bedrijven en laat een structurele, gezonde ontwikkeling van de omzet en de winst zien!

Friesland

Een overzicht van bedrijven en winkels gespecialiseerd in lampen en verlichting in de provincie friesland
 • De lampen - Drachten Eind 2011 geopend als Lampenier Drachten. Lampenier is een Franchise Formule waarbij het concept en de naam wordt gehuurd van Lampenier. Vanuit de toekomstplannen van Lampenier is de overeenkomst met Lampenier april 2013 beëindigd waarna de activiteiten zijn voortgezet onder De Lampen. De collectie is minimaal nog gelijk aan die van Lampenier waardoor u voor service op bij Lampenier gekochte lampen gewoon bij De Lampen terecht kunt.
 • De boer licht - Sneek De Boer Licht is met zijn 3 etages verlichting een van de ruimst gesorteerde lampenwinkels in Friesland. Klanten uit heel Noord-Nederland en van over de grens komen naar Sneek om lampen uit te zoeken. Maar vooral voor mensen uit het gebied Leeuwarden, Heerenveen, Drachten tot Groningen toe blijkt De Boer Licht een goede keus. De doelstelling van De Boer Licht valt als volgt samen te vatten: “Op gebied van verlichting goede en betaalbare keuze bieden aan een brede doelgroep en deskundig advies geven aan onze klanten”.
 • Tabbers - Licht en design Tabbers Licht & Design is een speciaalzaak op het gebied van designverlichting en meubelen in Leeuwarden. Hier vindt u een ruim assortiment aan verlichtingsarmaturen zowel geschikt voor binnen als buiten. Naast vormgeving en de lichttechnische aspecten van de in te richten ruimte (de juiste lamp op de juiste plaats) is er ook aandacht voor aspecten als energiebesparing en uw budget. Sinds kort hebben we ook een assortiment met Italiaanse en modern landelijke meubelen.
 • Lampen friesland - Van heerde licht Op zoek naar een nieuwe lampen die perfect passen in uw interieur? Of wilt u verlichting dat net even wat meer sfeer in huis haalt? Dan vindt u bij Van Heerde Licht uit Friesland vast de lampen die u zoekt! Onze lampenwinkel heeft een grote collectie moderne en klassieke lampen. Of u nu op zoek ben naar tafellampen, vloerlampen en wandlampen of naar badkamerlampen, plafondlampen of spots. Van Heerde Licht uit Friesland is dé lampenwinkel voor licht en kwaliteit.
 • Outledtl.nl - Led verlichting Outledtl.nl voelt zich maatschappelijk betrokken en stelt zich in dienst om duurzaamheid in de breedste zin te bevorderen. Mede dankzij energiezuinige verlichtingsoplossingen draagt Outledtl.nl bij aan energiebesparing en duurzaamheid binnen particulieren, bedrijven, instellingen en overheden. Daarnaast is eerlijkheid, onafhankelijkheid, transparantheid en kwaliteit speerpunten binnen ons bedrijf. Zowel het productaanbod als mede het advies is aangepast aan deze speerpunten. Ons productaanbod is van hoge kwaliteit, dankzij het aanbod van de vele beschikbare A-merken.
 • Xeno lamp - Automat Drachten Specialist in LED, Xenon en Dagrijverlichting We zijn sinds 2004 actief in de autoverlichtingswereld. Op onze site vind u diverse soorten verlichting: Xenon ombouwsets van ons private label Xenonlamp.nl™ en andere merken zoals Pilot Xenon Private label X Line LED verlichting. LED's van hoogwaardige kwaliteit Dagrijverlichting passend voor ieder voertuig en speciaal ontwikkelde dagrijverlichting voor o.a. BMW en Mercedes Storingsvrij LED stadslicht, speciaal voor auto's met CANBUS systeem, in de maten W5W, BA9s en H6W Xenon vervangingslampen, voor auto's met af-fabriek xenonverlichting of een after market ombouwset Xenon Look lampen van het merk Xenonlook.com, GP Thunder, Philips, MTEC en ALPHA Lights BMW Angel Eyes van onder andere het merk LUX Angel Eyes LED kentekenverlichting, LED binnenverlichting en LED achterverlichting Wij leveren uitsluitend LED en Xenon van hoogwaardige kwaliteit. Naast ons eigen merk zijn we officieel importeur van het merk GP Thunder en dealer van Pilot, Sparco Osram, MTEC en Philips. U kunt iedere lamp van uw auto, motor of vrachtwagen vervangen door LED of xenon lampen. Wij hebben een passende oplossing voor elk voertuig.
 • Lucente - Partner in licht - heerenveen Lucente verlichting is een lichtadvies bedrijf dat reeds meer dan 20 jaar bestaat. Wij geven advies over project en particuliere verlichting. De webshop is een extra toevoeging op onze activiteiten. In Heerenveen hebben wij een lichtstudio van 200m2 met een uitgebreide presentatie van het merk Delta Light. Wij kunnen in de lichtstudio alle aspecten van licht tonen aan onze klanten. Het gaat niet altijd op de vorm maar ook om het licht.
 • Echt licht - Heerenveen EchtLicht levert industriële ledverlichting. Wij helpen u bij het vinden van de juiste armaturen. Wij maken voor u een lichtplan. Afgestemd op uw specifieke situatie. En een advies met daarin de meest geschikte oplossing voor armaturen en lampen. Dat vinden we leuk! Daar hebben we verstand van! Én een besparingsberekening. Zeer uitgebreid. Met alle belangrijke aspecten daarin meegenomen.
 • Paul rattink - lichtplannen - Heerenveen BLV Licht- und Vakuumtechnik GmbH is onze professionele Duitse partner voor hoogwaardige lichtoplossingen. Competentie, kwaliteit en innovatie zijn niet alleen steekwoorden voor ons, ze zijn binnen BLV het resultaat van meer dan 40 jaar intensief onderzoek en ontwikkeling. Of het nu gaat om algemene verlichting, speciale toepassingen of individuele oplossingen voor uw wensen, door onze samenwerking met BLV kunnen wij het juiste product voor elke behoefte aanbieden. De Hedrion led-armaturen van BLV zijn zeer speciaal vanwege het feit onderdelen verwisselbaar zijn omdat de situatie daarom vraagt. Bijvoorbeeld wisselen van de leds met een andere kleurtemperatuur of kleurweergave.
 • arpa light - Heerenveen Het doel van Arpalight is om het beste uit mensen te halen. Dit doel bereiken we door een perfecte fysieke omgeving te creëren waarin verlichting en akoestiek samenkomen. We maken ruimtes beter met professioneel lichtadvies en zorgen er zo voor dat de gebruikers van de ruimte deze ideaal vinden. Door een professioneel lichtplan worden mensen niet gehinderd, maar juist in staat gesteld om de gewenste emoties te ervaren. Als gespecialiseerd lichtadviseur adviseren we architecten, installatie adviseurs, kantoorinrichters en installateurs die belang hechten aan een optimale fysieke omgeving.
 • Boorsma verlichting - Dokkum Bij Boorsma Light & Living. Wij zijn een verlichtingspeciaalzaak (Light) met aanvullend een mooi assortiment woondecoratie(Living). Voor elk vertrek hebben wij voor u de passende lamp. Zoekt u nieuwe interieurverlichting dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gevestigd in hartje centrum van de mooie stad Dokkum. U vindt ons op de hoek bij de R.K. kerk. GRAAG TOT ZIENS!
 • Hazewindus - Amsterdam Sinds 1939 geven wij advies over licht en verkopen wij sindsdien design verlichting. Wij hebben oog voor licht. Oog voor lampen. Oog voor design. Maak kennis met onze doordachte keuze uit het internationale aanbod van toppers in designverlichting. Licht in uw huis is noodzakelijk. Maar licht is ook een belangrijke sfeer bepaler. Goed licht bevordert uw concentratie, heeft invloed op uw stemming en kan zorgen voor een relaxed of zelfs veilig gevoel. Oriënteer u via deze website over de verschillende verlichtingsmogelijkheden qua ontwerp en toepassing. Maak een goede keuze als het om de lichtpunten/ verlichting/ lichtbronnen gaat in uw huis, tuin of kantoor.

Overijssel

Een overzicht van bedrijven en winkels gespecialiseerd in lampen en verlichting in de provincie overijssel
 • Lichtcentrum - Hengelo Lichtcentrum Hengelo is de grootste verlichtingsspeciaalzaak van Oost-Nederland met meer dan 1500m² aan verkoopoppervlakte. Daarom kunnen wij óók via onze webshop de kwaliteit en service bieden die u van ons als fysieke winkel gewend bent! We bestaan inmiddels meer dan 24 jaar en dat is ook de reden dat u bij ons aan het juiste adres bent voor al uw verlichting. Heeft u nog vragen of twijfelt u nog over een lamp? Aarzel niet en komt u langs voor vrijblijvend advies. De koffie staat ten aller tijde voor u klaar! Heeft u toch moeite met het uitzoeken van de juiste lamp in elk vertrek? Wij staan graag voor u klaar met het geven van lichtadvies. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.
 • Breman verlichting - Genemuiden Welkom op de vernieuwde website van Breman Verlichting, Wij zijn een verlichting speciaalzaak met een showroom van meer dan 350 m². We voeren een breed assortiment verlichting met scherpe prijzen. U kunt bij ons terecht voor zowel klassieke als moderne verlichting in halogeen, spaarlamp, LED of gloeilamp. De Speciaalzaak in Verlichting te Genemuiden.
 • Evi verlichting - Rijssen EVI Verlichting is een gemoedelijk familiebedrijf, dat al meer dan 60 jaar is gevestigd in het centrum van Rijssen. En dat merk je. In professionaliteit, betrokkenheid en een eerlijk lichtadvies. Bij EVI vindt u voor elk budget de juiste oplossing in verlichting. Gratis parkeren naast ons pand op een grote parkeerplaats.
 • Klaas boer Verlichting - Zwolle Ons bedrijf bestaat reeds 90 jaar en is een gespecialiseerd bedrijf in verlichting. Wij zijn gevestigd aan de Assendorperstraat in Zwolle in een mooi en ruim pand, dat gemakkelijk te bereiken is en waar altijd voldoende parkeergelegenheid voor de deur is.
 • Van limbeek - licht en design - Zwolle Koop met het gemak van internet en geniet van de winkelservice. Van Limbeek licht & design is dé vakspecialist op het gebied van functionele en decoratieve verlichting voor particulieren en projecten. Dagelijks houden wij ons op de hoogte van nieuwe trends en technische ontwikkeling zodat u optimaal geholpen word met uw wensen op het gebied van verlichting. Onze leveranciers zijn geselecteerd op basis kwaliteit en betrouwbaarheid, hierbij kunnen veel van de in Nederland gefabriceerde lampen aangepast worden in grote, kleur of lichtbron. Of het nu gaat om een enkele lamp of een complete inrichting, wij adviseren u graag. U bent uiteraard van harte welkom in onze winkel te Zwolle voor lichtadvies op maat!
 • Van heerde licht - Zwolle Úw lampenwinkel in Zwolle • Bij dit familiebedrijf Van Heerde Licht vindt u letterlijk alles voor het verlichten van uw huis of bedrijfsruimte. U vindt ons midden in het centrum van Zwolle. Onze winkel biedt 2 verdiepingen verlichting en accessoires. Meer informatie over onze lampen voor thuis en voor bedrijven. • Van Heerde Licht komt graag bij u langs! Wij voorzien uw huis van de ideale verlichting dankzij ons lichtadvies op maat. Steeds meer bedrijven maken gebruik van ons professionele lichtplan. Laat ons vrijblijvend een verlichtingsvoorstel doen!
 • Ltg europe Led oplossingen - Ommen LED verlichting is een innovatie die nog elke dag verder wordt geperfectioneerd. Een hightec systeem dat louter voordelen biedt. Een oplossing voor alle lichtvragen, voor elke toepassing en elk project. Van industrie, kantoorcomplex tot gezondheidszorg, van supermarkt tot schoolgebouw. Nu ook LED sportveldverlichting!
 • Wlc ledverlichting - Nijverdal WLC is dé specialist voor led- en lichtoplossingen. Wij beschikken over jarenlange kennis en ervaring op verlichtingsgebied. Bovendien kennen we de nieuwste trends en ontwikkelingen in de markt. Zo kunnen we u goed adviseren. WLC werkt voor diverse opdrachtgevers, zoals architecten, ondernemers, projectontwikkelaars en particulieren. Steeds meer kantoren, bedrijfspanden, cafés, restaurants, hotels,sportscholen en woningen worden voorzien van energie zuinige led-verlichting. Of het nu gaat om het maken van een basisverlichtingsplan of het leggen van accenten, wij zijn u graag van dienst.
 • Jalink verlichting - Almelo We zijn al meer dan 100 jaar toonaangevend op het gebied van lampenkappen, armaturen en verlichtingsoplossingen. In al die tijd zijn we nooit gestopt met innoveren, meedenken, oplossingen aandragen en het hartelijk welkom heten van elke klant. Een uitzondering op die ongeschreven regels is er – wat ons betreft – niet. In onze winkel zult u vinden wat u zoekt. Zo ongeveer alle stijlen zijn vertegenwoordigd in onze collectie: art deco, barok, klassiek, minimalistisch, modern, retro, romantisch, rococo, rustiek, Scandinavisch, Victoriaans, enzovoort. Ook voor een ruime sortering lampenkappen kunt u bij ons terecht. Het is daarnaast mogelijk om een kap op maat te laten maken of om een kap te bekleden met uw eigen stof.
 • Adolfs verlichting - Hengelo Bertus Adolfs, de grootvader van de huidige eigenaar, Bert Adolfs, startte op 13 maart een zaak in Enschede. Het assortiment bestond uit fietsonderdelen, huishoudelijke artikelen en lampen. In de loop der jaren werden er meerdere filialen geopend zowel in Enschede als daarbuiten. In 1957 werd er door Johan Adolfs, zoon van Bertus, een filiaal geopend aan de Telgen in de binnenstad van Hengelo. Het assortiment was inmiddels uitgebreid met radio , televisie, wasautomaten en koelkasten. Het Hengelose filiaal liep zo goed dat er meer ruimte nodig was en in 1960 volgde de verhuizing naar de Nieuwstraat. Hier werd een pand betrokken met maar liefst 3 verdiepingen en een verkoopoppervlakte van 400 vierkante meter. Achttien jaar later, in 1978, besloot Johan zich te specialiseren op een deel van het assortiment, namelijk de verlichting. Sindsdien werd de naam van de zaak ‘Adolfs Verlichting’ een verlichtingsspeciaalzaak. Bert Adolfs, de huidige eigenaar kwam in 1983 in de zaak van zijn vader Johan werken en nam deze later ook weer van hem over. In 1995 vond de verhuizing van Adolfs Verlichting van de Nieuwstraat naar de Marskant plaats. Hier werd een pand betrokken met een oppervlakte van 1000 vierkante meter en de luxe van eigen parkeerplaatsen achter de winkel. Begin 2012 is de hele winkel verbouwd en opnieuw ingedeeld waardoor het assortiment beter tot zijn recht komt. Het resultaat is een prachtige moderne en zeer overzichtelijke winkel waar het prettig winkelen is.
 • Maretti Lightning - Almere Ons creatieve teken- en ontwerpteam weet ieder origineel idee en elke wens op verlichtingsgebied om te zetten in een ontwerp en te verwerken in een lichtplan. Deze ontwerpen worden vervolgens in onze inpandige fabriek door zeer deskundig personeel vervaardigd.

Utrecht

Een overzicht van bedrijven en winkels gespecialiseerd in lampen en verlichting in de provincie utrecht
 • Hill lichtstudio -Utrecht Hill lichtstudio voorstraat 3 utrecht van den heuvel verlichting de duif vloerlamp tafellamp wandlamp spots.
 • Lichtpunt de duif - Utrecht De Duif biedt exclusieve verlichting in een exclusief design. Wij adviseren particulieren en bedrijven op het gebied van licht en leveren en installeren de geselecteerde lichtbronnen.
 • Marinus licht - Lampenwinkel Marinus van Uden begon in 1979 deze zaak in de Utrechtse binnenstad. Gevestigd vlakbij de Dom, in de Lange Nieuwstraat, in de wijk Museumkwartier. Ooit begonnen met één winkel in antiek en verlichting is de zaak nu uitsluitend gespecialiseerd in verlichting. Intussen bestaat het bedrijf uit twee lampenwinkels en een groot pakhuis.
 • Kok wooncenter - Utrecht Onderzoek, innovatie, kwaliteit en flexibiliteit vormen de basiselementen voor de ontwerpen van Foscarini, gerenommeerd Italiaans producent van designverlichting. De verlichtingscollectie bij Kok Wooncenter is groot, met keuze voor elke woonsmaak.
 • Koopman Interlight - Wijk bij duurstede Al meer dan 70 jaar zijn wij in de Nederlandse markt actief als importeur en distributeur van innovatieve elektrotechnische producten (zoals contactmaterialen, haspels & laadstations). Als onderdeel van een wereldwijd LED innovatienetwerk voeren we ons state-of-the-art INTERLight LED assortiment. Onze producten zijn verkrijgbaar bij de elektrotechnische- & lichtgroothandel, vind hieronder het dichtsbijzijnde verkooppunt.
 • Bruin verlichting - Baarn Al 30 jaar uw specialist op het gebied van verlichting en installatiematerialen.Ons brede assortiment omvat alle soorten verlichting van modern tot klassiek. Wij helpen u graag met het uitzoeken van een mooie lam voor elke plek in huis. Ook hebben wij een breed assortiment lampenkappen, tevens kunt u een kap op maat laten maken. De vele stofstalen vindt u in onze winkel. Wij leveren ook een groot assortiment vliegengordijnen, alles op maat gemaakt in vele kleuren en materialen.
 • Miron - Woerden Heden is Miron Nederland uitgegroeid tot een vooraanstaande leverancier van een breed programma technische verlichtingsarmaturen voor de utiliteitsbouw. Denkt u hierbij niet alleen aan kantoren en fabriekshallen, maar ook aan winkels, sporthallen, ziekenhuizen, scholen en parkeergarages. In het complete leveringsprogramma vindt u diverse vertegenwoordigingen.
 • Evenaar nostalgie - Eemnes Groothandel in landlevensfeer. 800 m2 stampvol oud, antiek en landelijke woon / tuindecoraties.Romantische tuinpoorten, Zonnewijzers, tafelzonnewijzers, muurzonnewijzers, Windwijzers, verweerde tuinornamenten,tuinornamenten, sokkels, vazen, Rustieke buitenverlichting, buitenverlichting, wagenwielen, potten,tuinspiegels, antiek, Meubelen, spiegels, verlichting, lampvoeten, haardassecesoires, prenten
 • Watervision - Eemnes Met ons kwalitatief hoogwaardige assortiment LED zwembadverlichting ondersteunen wij onze klanten bij het optimaliseren van de lichtkwaliteit en de complete sfeerbeleving onder- en boven water. Tegelijkertijd streven wij voortdurend naar een lichtoplossing met een optimale lumen/Watt verhouding en de hoogste energie-efficiëntie.
 • All 4 light - Eemnes All4light is producent en ontwikkelaarvan de krachtigste Power LED verlichting op dit moment beschikbaar. Wij ontwerpen en produceren IP68 LED armaturen waarmee elke toepassing mogelijk is; de CrystalColor3, CrystalColor5 en CrystalColor7. Voor onderwaterverlichting leveren wij het krachtige WaterVision15 armatuur.
 • Lampen van lampidee - Utrecht De verlichtingsspecialist en lampenwinkel van Nederland op het gebied van binnenverlichting heeft 5 lampenwinkels in de regio Utrecht, Rotterdam en West Brabant. Bent u op zoek naar een speciale lamp of wilt u meer sfeer brengen in uw huis met verlichting? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment, dat is afgestemd op de laatste trends op woongebied, in verschillende woonstijlen, zoals design, modern, eigentijds, klassiek of landelijk rustiek. Maar ook voor LED lampen, lampenkappen, badkamerlampen en inbouwspots kunt u bij ons terecht. Van lampen boven de eettafel, plafonnières, staande lampen, wandlampen tot leeslampen, booglampen en kroonluchters Lampidee heeft allerlei soorten lampen in huis. Online vindt een selectie van onze collectie, maar in onze 5 winkels vindt u veel meer.

Flevoland

Een overzicht van bedrijven en winkels gespecialiseerd in lampen en verlichting in de provincie flevoland
 • alc-projectverlichting - almere Audio & Light Concepts BV is in 1995 opgericht door directeur Jan Kuiken en heeft de afgelopen jaren bewezen een professionele en landelijk werkende organisatie te zijn, waar licht, audio en interieur in hart en ziel zit.
 • Woon en licht - Verlichting - Lelystad Licht is thuis zijn, thuis zijn in een warm interieur, of in een strak design inrichting, er is voor ieders wat wils. Verlichting moet als een mantel om je heen zijn en je het ‘WAUW’ gevoel geven. Het gevoel van warmte en comfort of een strakke en moderne uitstraling. Verlichting kan ook een nostalgisch of industriële uitstraling geven. Zoveel mensen, zoveel smaken en zoveel wensen. Dat is juist waar je met verlichting goed op kunt inspelen. Wij van Woon en Licht hebben ons best gedaan om een collectie samen te stellen die aan alle wensen voldoet. In onze showroom hebben wij dan ook zeer veel lampen hangen. In de webshop geven wij een kleine impressie. Echter kunnen wij nog veel meer leveren. Wij nodigen u dan ook graag bij ons uit om te kijken welke lamp het beste bij u past. Tevens bieden wij de mogelijkheid om bij u thuis de lampen op te hangen en te plaatsen door een erkende elektricien.
 • Lightsale - Almere De verlichting specialist uit Almere! LightSale heeft ruime ervaring op allerlei verlichtings-vraagstukken zoals projectverlichting, op maat gemaakte lichtplannen, besparingsadviezen, winkelverlichting, kantoorverlichting, hotelverlichting, horeca verlichting en planmatig onderhoud.
 • House of light - Almere House of Light levert verlichting voor winkel, kantoor, showroom, galerie, magazijn, tuin etc. Echter, wij gaan veel verder dan alleen het strikt leveren van producten. Voor nagenoeg ieder verlichtingsvraagstuk kunnen wij in samenwerking met u de juiste, meest economische én energiezuinige oplossing bedenken en uitwerken. Wij ontwikkelen en produceren zelfs klantspecifieke LED modules. (zie onderstaande bedrijfsfilm). Daarnaast vertegenwoordigen wij voor Nederland diverse Duitse fabrikanten en zijn verkooppunt van de prachtige decoratieve merken DEKKO Lighting, Industria, Wolfram Lighting en Gesso. Voor lichtbronnen werken wij nauw samen met o.a. Philips en Sylvania waardoor deze ook veelal uit voorraad geleverd kunnen worden. Bel voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak: 036 - 537 2006.
 • Klaas licht en Lampen - Kampen Welkom op de website van Klaas Licht en Lampen. In onze verlichtingsspeciaalzaak te Kampen vindt u alles op het gebied van lamp en licht. Wij bieden de grootste en mooiste collectie licht en lampen van Zwolle, Dronten, Genemuiden, Lelystad en Emmeloord aan. Met onze expertise kunnen wij u perfect adviseren in de aankoop van een mooie nieuwe lamp voor elke kamer in huis. Bij ons vindt u geen eenheidsworsten, maar hoogwaardige kwaliteit, van design tot moderne klassiekers en de nieuwste trends.
 • Van den bosch verlichting - Harderwijk Met een team ervaren, goed opgeleide mensen adviseren wij dagelijks over licht. In elke ruimte en elk pand vraagt licht om een andere invulling. Ieder mens heeft bovendien een andere lichtbehoefte. Onze missie is die behoefte te vertalen naar een advies dat zowel in vorm als functie perfect aansluit. Dat begint met luisteren naar de wensen en ideeën van onze opdrachtgevers. En onze missie is pas echt geslaagd als het resultaat hun verwachtingen overtreft.
 • Ketel elektro - Emmeloord Ketel Elektro is ‘de’ speciaalzaak als het gaat om verlichting. Wij voeren een zeer uitgebreid assortiment van designverlichting tot klassieke verlichting en van gloeilamp tot led-lamp.
 • Switchtron - Led verlichting - Dronten Switchtron is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van energie- en kostenbesparende oplossingen voor de elektrotechnische branche en verlichtingsindustrie. Switchtron biedt verlichtingsoplossingen voor de utiliteit, de retail en de zorg. De focus ligt op efficiëntie. Daaruit zijn prefab producten ontstaan die gemakkelijk installeren mogelijk maken. Switchtron zorgt dat er bij het installeren vrijwel niets fout kan gaan en helpt daarmee faalkosten uit te sluiten.
 • Ultra led - Urk Wij zijn Ultra-LED, een jong en ambitieus bedrijf. Onze missie is om samen met installateurs, ondernemers te helpen en bewust te maken dat investeren in duurzaamheid loont. Ultra-LED wil de installateur een voorsprong geven op de concurrentie door het delen van onze mogelijkheden en expertise. Het ervaren team van Ultra-LED staat voor u klaar met een uitgebreid en kwalitatief assortiment wat wij aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. De producten van Ultra-LED onderscheiden zich door de hoge lumen/watt verhouding en de eenvoudige installatie.
 • Lichtreclame - Memoreclame - Urk Unieke ontwerpen Ons team van vormgevers zorgen dat u een passend en uniek ontwerp krijgt. Uw bedrijf is immers uniek. Professioneel montage team Snelle en professionele montage mogelijk met ons eigen montageteam. Modern machinepark Onze printers zorgen ervoor dat het beeld zo perfect mogelijk tot zijn recht komt op de diverse materialen. Of het nou om een print op folie gaat, hout of stalen delen. Gespecialiseerd in maatwerk Vrijwel alles is mogelijk. Uw idee ontwerpen, produceren en monteren wij

Noord-holland

Een overzicht van bedrijven en winkels gespecialiseerd in lampen en verlichting in de provincie noord-holland
 • Van den heuvel verlichting - Amsterdam Voor moderne exclusieve verlichting moet je bij Van Den Heuvel Verlichting in Amsterdam zijn. Met 90 jaar ervaring, staan wij bekend om onze strakke design lampen, voorzien van de nieuwste technologieën, zoals de nieuwe verlichting dimensie HUE van Philips. Met trots nodigen we je uit om een kijkje te komen nemen in de prachtige showroom van onze verlichtingsspeciaalzaak in Amsterdam Zuidoost. Met een oppervlakte van 1000m2 is deze lampenwinkel één van de grootste in Noord-Holland. Je vindt ons in de prachtige Woonmall Villa Arena, zodat je een bezoek aan ons heel leuk kunt combineren met het winkelen in de andere woonspeciaalzaken die zich daar bevinden. Ook de Heineken Music Hall, het Arena-stadion, Arena-poort en Ziggo-dome liggen op loopafstand.
 • Troostverlichting - Diemen Troost Verlichting is sinds 2001 gevestigd in Diemen en heeft een showroom van twee verdiepingen met allerlei soorten verlichting en lampen. Wij hebben 1200M² showroom met een ruim aanbod en diverse verlichting stijlen waaronder klassiek, design en modern. Bovendien vindt u hier verschillende merken van uiteenlopende prijsklassen. Troost Verlichting is de verlichtingsspeciaalzaak van Amsterdam en omstreken.
 • Lichtstudio van der hee Met de meest exclusieve en uitgebreide collectie designlampen van alle topmerken is Lichtstudio van der Hee dé speciaalzaak in Amsterdam op het gebied van verlichting. Klassiek, modern, innovatief en van hoge kwaliteit designverlichting voor binnen en buiten. Wij adviseren u graag!
 • Aurora kontakt - Amsterdam Op verlichtingsgebied kun je het zo gek niet bedenken of er is een oplossing voor. Aan iedere lichtwens van de consument kan voldaan worden, dankzij de voortdurende ontwikkelingen op het gebied van techniek en vormgeving. Daardoor zou je haast vergeten dat de oervorm van de electrische lichtbron nog steeds intensief gebruikt wordt. Van de gloeilamp zijn door de jaren heen talloze varianten geproduceerd. Wie zoekt naar een vervangende gloeilamp van een afwijkend type kan, zo lijkt het, pech hebben. Maar niet als het aan Aurora Kontakt ligt. Als het moet, wordt namelijk iedere lamp ter wereld opgespoord door Ruud van der Meulen, hoofd inkoop.
 • Molta luce - Haarlem Molta Luce Verlichting is de design winkel in moderne en decoratieve verlichting voor zowel consumenten, interieurarchitecten en woning inrichters. Het bedrijf richt zich op het hogere segment: verlichting met kwaliteit en een bijzonder design. Molta Luce Verlichting is gevestigd in een Monumentaal pand aan de Gedempte Oude Gracht in Haarlem. Hier vindt u een rijke collectie van internationale allure in design- en architecturale verlichting maar ook nog de echte klassiekers. In een ongedwongen sfeer krijgt u deskundig (licht)advies voor uw specifieke woonwensen.
 • Led paleis - Hilversum Van oorsprong is Helios Verlichting in Haarlem de lampenist. De lampenist heeft haar naam in 1984 gewijzigd naar Helios Verlichting. Thans werken Lampenshop Hilversum en Helios Verlichting Haarlem samen onder de naam LEDpaleis. Na vele jaren ontwikkelingen door gemaakt te hebben in verlichtingsartikelen is de winkel geleidelijk aan uitgebreid in het aantal artikelen. Het kenmerkt zich door extreem veel lampen per vierkante meter.
 • Versteeg lichtstudio - Haarlem Wij verkopen designlampen van bekende merken en ontwerpers en adviseren u ook bij de lichttechnische aspecten, die voor veel mensen moeilijk zijn in te schatten. Met behulp van foto's van uw ruimte kunnen wij u suggesties aan de hand doen die bij uw eigen stijl passen. Onze showroom is een verlengstuk van de webshop. Het is voor u prettig dat u altijd bij ons terecht kunt op een fysiek punt. Wij bieden het voordeel van internet en de service van een vertrouwd winkeladres.
 • Aldor verlichting - Castricum Aldor Verlichting is dé lampenspecialist van Noord-Holland. Service en advies staan bij ons hoog in het vaandel. Samen met een aantal gespecialiseerde leveranciers werken wij samen aan een optimaal assortiment aan hang-, tafel-, plafond-, en wandlampen en spotverlichting. Ook voor divers schakelmateriaal en lichtbronnen zoals TL-, gloei-, spaar-, en LED-lampen bent u bij ons aan het juiste adres. Op onze website vindt u de producten die wij aanbieden, en kunt u kijken op de websites van de leveranciers waar wij mee samenwerken. Ook bent u van harte welkom om een keer een kijkje te nemen in een van onze winkels!
 • Ks verlichting - Zwaagdijk KS Verlichting biedt het grootste assortiment buitenverlichting in Nederland. In de showroom van ruim 1500m2 treft u alle buiten- en tuinverlichting gepresenteerd. Meer dan duizend modellen buitenverlichting en tuin gerelateerde producten, overzichtelijk gepresenteerd in stijl & klasse, type & vorm.
 • Dijkstra lampen - Cruquius Dijkstra Lampen vervaardigt ook maatwerk in alle soorten en maten. Onze armaturen zijn een professionele oplossing voor een architectonisch lichtprobleem. Ze zijn verantwoord qua techniek en design, passend binnen het budget. Zo zijn vele armaturen uit onze collectie ontstaan als antwoord op specifieke verlichtingsvraagstukken. En in goede samenspraak met u ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Of het er nu om 1 gaat of om 1000 stuks.
 • Don luce verlichting - Cruquius Don Luce verlichting is de verlichtingsspeciaalzaak van de Haarlemmermeer en omstreken, gevestigd in Cruquius. Ons assortiment is zeer uiteenlopend, van klassiek tot modern en in diverse prijsklasse.
 • Rs verlichting - Doetinchem RS verlichting heeft ervaring in het inrichten met licht. Wij geven u graag deskundig en betrouwbaar lichtadvies. Toegespitst op uw specifieke situatie maken wij het lichtplan. Goede basisverlichting werkt sfeerverhogend, drempelverlagend en imagoversterkend. Accentverlichting geeft meerwaarde en laat bepaalde producten onder de aandacht van uw klanten komen. Het uiteindelijke resultaat: Omzetverhoging!

Gelderland

Een overzicht van bedrijven en winkels gespecialiseerd in lampen en verlichting in de provincie gelderland
 • Wilhelm licht en design - Apeldoorn Lichtadvies is handig voor installateurs, architecten, ondernemers, interieurontwerpers maar ook voor particulieren. Iedereen kan onze hulp inroepen voor een goed lichtadvies of lichtplan wanneer dit nodig is. Bij het plaatsen van verlichting komt meer om de hoek kijken dan je zou denken. Hier heeft u een lichtplan voor nodig.
 • Besselink licht - Nijmegen Zit je midden in een verbouwing of verhuizing en staat nieuwe verlichting op de checklist? Mis je nog functioneel en decoratief licht voor in huis, tuin, entrée, terras of oprit? Voordelige binnenlampen en buitenlampen die goed matchen bij jouw interieur én exterieur vind je in deze lampen webshop. Een badkamer, woonkamer, werkplek, keuken, slaapkamer en hal krijgen een eigen gezicht en sfeer door toepassing van kwaliteitsverlichting van een bekend merk zoals home sweet home. Ontdek eveneens in ons ruime assortiment vrolijke en veilige kinderkamerlampen en energiezuinige LED lampen. Geniet niet alleen binnen maar ook buiten van het goede leven en koop kwaliteits tuinverlichting die aan alle veiligheidseisen voldoet. Zo kun je pas echt heerlijk ontspannen bij sfeervol licht op je balkon of terras.
 • Light depot - Duiven In een paar jaar tijd is light depot uitgegroeid tot de grootste verlichtingsoutlet in Europa. Verspreid over twee locaties, van gezamenlijk meer dan 5.000 m� in Duiven en Apeldoorn, presenteren we een verrassend aanbod van verschillende lampencollecties voor binnen �n buiten. Van basic, stoer, landelijk tot design. Verschillende lichtbronnen en elektro materialen. Je vindt het allemaal onder ��n dak.
 • Stelumi verlichting - Wijchen Stelumi Verlichting is gevestigd aan de HOOM-boulevard in Wijchen. Al jaren is Stelumi Verlichting één van de grootste online shops voor al uw design- en eigentijdse verlichting. In onze webshop, maar ook in de showroom vind u een uitgebreid assortiment verlichting van veel bekende merken design-verlichting.
 • Gloeilamp goedkoop - Nijmegen Bent u op zoek naar lampen en lichtbronnen en onderdelen voor uw verlichting in huis, buiten of op kantoor? Gloeilampgoedkoop.nl is de leverancier voor al uw lampen & lichtbronnen, armaturen en verlichting toebehoren.
 • De koning lampen - Apeldoorn Wilt u sfeer in uw huis aanbrengen met behulp van verlichting? Dan geven wij u het juiste lichtadvies. Welke stijl u ook wilt, vele mogelijkheden zijn er om de sfeer die u zoekt ook vorm te geven. Decoratieve en functionele verlichting kunnen en moeten elkaar versterken in uw interieur. De juiste verlichting op de juiste plek maakt het totaalplaatje compleet. Een brede collectie hanglampen, vloerlampen en spots in led en halogeen staat voor u klaar.
 • Steinhauer verlichting - Apeldoorn Drie generaties lampenmakers De geboorte van een zoon was voor Steinhauer senior destijds de aanleiding om een eigen lampenmakerij te starten. Toen zijn vrouw zwanger was, zei hij: als het een jongetje wordt, begin ik voor mijzelf. Op 21 oktober 1933 zag Steinhauer junior het levenslicht en diezelfde dag begon de jonge vader een lampenmakerij in een kelder aan de Kinkerstraat in Amsterdam. Bollen blazen Na de oorlog verhuist het gezin naar Apeldoorn waar vader en zoon de zaak verder uitbouwen in de oude melkfabriek aan de Venkelstraat. In de jaren 50 en 60 komt de kunststofindustrie tot bloei en concentreert Steinhauer zich op de productie van kunststof lampen. Hier leert ook kleinzoon Mark Steinhauer het vak. “Elke vakantie en ieder vrij uurtje werkte ik in het magazijn of in de fabricage waar de kunststof bollen geblazen werden.” Ontwerpen en ontwikkelen Inmiddels is Mark al meer dan 20 jaar directeur eigenaar van Steinhauer Verlichting en heeft het bedrijf een flinke ontwikkeling doorgemaakt. “Tussen 1998 en 2002 zijn we heel hard gegroeid. Steinhauer richtte zich meer op de productie van duurdere verlichting en de collectie werd breder. “We ontwerpen en ontwikkelen onze verlichting in eigen beheer. Daarna kunnen we kiezen voor een hoogwaardige productie met componenten uit Europa en assemblage in Nederland of voor productie door onze vaste partner in China, met uiteraard een lager prijsniveau.” Export en innovatie Steinhauer concentreert zich vooral op de export en levert inmiddels aan 14 verschillende landen, met Duitsland en België als belangrijkste afzetmarkt. In Nederland is Steinhauer marktleider. “Veel collega’s zijn failliet gegaan. Ook wij hebben harde klappen gehad in Nederland maar gelukkig zijn we financieel gezond. We hebben hele goede jaren gekend en geen gekke dingen gedaan waardoor we nu de financiële middelen hebben voor innovaties, een absolute must in deze tijd.” LED verlichting Een van die innovaties is LED verlichting. “Met LED staan we in de beginfase. Het zal nog wel even duren voordat dit goed ontwikkeld de markt in gaat. Er bestaan veel vooroordelen rondom LED, mensen associëren dit met fel blauw licht terwijl het in vele lichtkleuren verkrijgbaar is. In Nederland hechten we veel waarde aan gezelligheid, dus zacht licht. Led is bovendien goed te dimmen zodat het ook een prima sfeerverlichting kan zijn.” Webshop “Een andere grote ontwikkeling is internet. In Duitsland zijn onze grootste klanten webverkopers. In Nederland koopt de consument nog het liefst de verlichting in de winkel maar ook hier zien we nieuwe ontwikkelingen. Op dit moment bouwen wij zelf een nieuwe webshop met een uitgebreid filterconcept zodat de consument eenvoudiger zijn keuze kan maken en niet eindeloos langs een enorme brei aan lampen hoeft te scrollen. De uitlevering vindt plaats via onze dealers. Knokken voor een mooie collectie Op de vraag wat Mark drijft, is het enthousiaste antwoord: lampen maken. Met trots laat hij het collectieboek zien. “Hier knok ik voor, een goede opbouw van de collectie. Dat doe ik niet alleen, maar samen met een enthousiast team met jonge medewerkers. Ik hou niet van een sterke hiërarchie. We moeten het met z’n allen doen en dat betekent dat iedereen de ruimte krijgt zich te ontwikkelen.” Steinhauer next generation Of de nieuwe generatie Steinhauer de zaak in de toekomst voortzet? “Het is voor mij geen must dat mijn kinderen in het voetspoor van hun vader treden. Belangrijker is dat zij hun eigen weg kiezen om hun geluk te vinden.”
 • Hg lampen - Apeldoorn Groothandel in lampen, verlichting en armaturen. Wij leveren o.a. de merken PHILIPS RADIUM PAULMANN OSRAM GENERAL ELECTRIC SYLVANIA LEUCI LAES USHIO
 • Wormskamp licht en interieur - Doetinchem Lampen zijn één van de belangrijkste sfeermakers in een ruimte. Geen enkel interieur kan zonder goede verlichting. Wormskamp Licht & Interieur in Doetinchem biedt een uitgebreide collectie kwaliteitsverlichting in combinatie met een sfeervol interieur. Wij zijn één van de grootste verlichtingsspecialisten in Oost-Nederland. Of jouw voorkeur nu uitgaat naar moderne of klassieke verlichting, bij Wormskamp Licht & Interieur is de kans van slagen bijzonder groot. Onze adviseur helpt jou graag bij het opstellen van een functioneel en creatief lichtplan, want het toepassen van de juiste verlichting is een vak apart. Ook laten we jou graag de nieuwste modellen zien op het gebied van led.
 • Extensa verlichting - Zelhem Onze ambachtelijke Tuinlantaarns worden handmatig gegoten en geproduceerd met hoogwaardig en duurzaam Gietijzer. Onze Tuinlantaarns zijn oerdegelijk en onverwoestbaar!

Zuid-holland

Een overzicht van bedrijven en winkels gespecialiseerd in lampen en verlichting in de provincie zuid-holland
 • Gomsa - Den haag Welkom bij Gomsa! In onze (web)winkel kunt u terecht voor Arabische en oosterse lampen, mozaïek, ingelegd handwerk, meubelen en allerlei accessoires. Deze worden handgemaakt volgens het aloude ambacht in Tunesië, Turkije, Egypte, India en Marokko. De winkel heeft dan ook een 'kashba' uitstraling. Gomsa is nabij het centrum van Den Haag gevestigd. Elk handgemaakt artikel is weer anders. U haalt altijd iets unieks in huis geheel in de sfeer van 1001-nacht.
 • Het lichtparadijs - Lampenwinkel - Rijswijk U bent nu bij Het Lichtparadijs, de specialist op het gebied van verlichting. In onze winkel gelegen in het winkelcentrum In de Bogaard te Rijswijk, bieden wij u een gespecialiseerd pakket verlichting aan.
 • Luckylight - projectverlichting - Apeldoorn Lucky Light Projectverlichting B.V. is al sinds 1999 actief in de verlichtingsbranche. Door de jaren heen is Lucky Light inmiddels een begrip in Nederland als het gaat om verlichting voor bedrijven. Wij leveren dan ook veel verlichtingsproducten en verlichtingsoplossingen aan het bedrijfsleven, retailers en installateurs. Daarnaast bedienen wij sinds een aantal jaar ook de particuliere verlichtingsbranche. Ons doel is om voor iedereen oplossingen te bieden op het gebied van verlichting. Om dit te kunnen verwezenlijken leveren wij enkel hoge kwaliteit producten, hebben we een ruim assortiment en zijn we deels voorraadhoudend, om u zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Dit doen wij met een team van 11 medewerkers, waarvan 7 specialisten op het gebied van verlichting, met gezamenlijk ruim 100 jaar ervaring in de verlichtingsbranche.

Lichtnet

Zeeland

Een overzicht van bedrijven en winkels gespecialiseerd in lampen en verlichting in de provincie zeeland

Noord-brabant

Een overzicht van bedrijven en winkels gespecialiseerd in lampen en verlichting in de provincie noord-brabant

Limburg

Een overzicht van bedrijven en winkels gespecialiseerd in lampen en verlichting in de provincie limburg